BARTIN / MERKEZ - Şehit Mustafa Yaman Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ekm

Okulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı okul aile birliği genel kurulu ve Veli toplantısı büyük bir katılım ile gerçekleştirildi. Okul aile birliği genel kurulu teşekülünden sonra velilere hitaben bir konuşma yapan okul müdürümüz Sayın Muhammet AKÇA (Siz değerli velilerimizin destekleriyle çocuklarımızın ahlaki sosyal ve kişisel gelişimlerinin yanı sıra akademik başarılarında gittikçe yükseleceğini belirterek) Katkılarından dolayı velilere ve öğretmenlere teşekkür etti. Okulumuzun sosyal etkinliklerinden başarılarından ve ileriye dönük yapılan çalışma ve istatistiksel verilerle mini bir sunum yaptı.

Daha sonra veliler öğrencilerin olduğu sınıfa çıkarak sınıf rehber öğretmenleriyle görüş alışverişinde bulundular.

El Ele Daima Hep İleriye...

Ekm

Okulumuz meslek dersi öğretmenleri Ali Gencer ve Faruk Bekiroğlu ile matematik öğretmeni Murat Yıldırımlı  yurtta kalan öğrencilerimize bir ziyaret gerçekleştirmiştir. Öğrencilerle sohbet edilerek sorunlari dinlenmiş ve çözüm önerileri yurt idaresi ile paylaşılmıştır.

Ekm

06.10.2023 tarihinde Mesleki Tatbikat Kulübü etkinlikleri çerçevesinde okulumuz konferans salonunda araştırmacı yazar Ramazan Tarhan tarafından Kur'an-ı Kerim'e Göre Evrenin Yapısı konulu konferans gerçekleştirilmiştir. Emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Eyl

Efendimizin vilâdetiyle müşerref olduğumuz Mevlid Kândilimizi hepimizin hayatında hayırlara vesile olması temennisiyle tebrik ederiz.

Eyl

Okul müdürümüz 2023-24 eğitim öğretim yılı bursluluk sınavında başarılı olarak burs hakkı kazanan 10 öğrencimizi tebrik etti. Başarılar gençler sizlerle daha güzele ..

Eyl

Okul bahçesindeki açılış törenine Kur'an tilaveti ile başlandı. İstiklal Marşı’ nın okunmasından sonra kürsüye gelen Okul Müdürümüz sayın Muhammet Akça öğrencilere, öğretmenlere ve velilere ayrı ayrı seslenerek okulun hedeflerinin bu ülke için kaliteli ve iyi insan yetiştirmenin yanı sıra toplumsal değerlere de büyük önem verdiğini vurguladı. Mezunların kazandıkları üniversiteleri anlatan okul müdürü özellikle 9.sınıfa başlayan öğrencilere örnek alması gereken rol modellerden bahsetti. Üstadın “utansın” şiirini okuyarak konuşmasına son verdi.

Törene katılan değerli velilerimize teşekkür eder, Tüm öğretmen ve öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar dileriz.

Eyl

Okul Müdürümüz Sayın Muhammet Akça Bartın İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Ramazan Aşcı'yı Ziyaret etti.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Öğretmenler Kurul Toplantısı Yapıldı.

Öğretmen ve idarecilerimize yeni eğitim yılında başarılar dileriz.

Eyl

2023 YKS' de üniversitesiye yerleşen tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Tem

Yaz dönemi YKS’ ye yönelik DYK kurslarımız ve yaz okulu 25 kurs, 100 öğrenci, 10 öğretmenle okulumuzda yoğun bir katılım ile başladı.

Hayalindeki üniversite için doğru tercih olan Şehit Mustafa Yaman AİHL; her zaman seçkin kadrosu ve disiplinli paydaşları ile öğrencilerimizin yanındadır.

Okulumuzdan ve Bartın yereli diğer liselerden katılan öğrencilerimize başarılar dileriz.