BARTIN / MERKEZ - Şehit Mustafa Yaman Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi "Sözlük Özgürlüktür."

Milli Eğitim Bakanlığının öğrencilerimizin sözcük dağarcığını geliştirmek amacıyla hazırladığı Dilimizin Zenginlikleri Projesi "Sözlük Özgürlüktür". Kapsamında okulumuzda düzenlenen Safahat sözlüğünden seçilecek en az üç kelimenin yer alacağı anlamlı bir cümle ve afiş oluşturulması yarışmasında okulumuz 11 B sınıfı öğrencimiz Berat ÖNEN'in hazırlamış olduğu afiş birinci seçilmiştir.

Tanıtım Filmi

Ock

Rehber öğretmenimiz tarafından 9. ve 10. sınıf öğrencilerimize "İnternetin  Güvenli Kullanımı ve Siber Zorbalık" hakkında seminer verilmiştir.

Ara

Okulumuz 10 ve 11. sınıf öğrencilerinden 105 kişilik bir grup Mehmet Akif Ersoy'un Ölüm Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Ankara Taceddin Dergahı'nı ziyaret ettiler. Mehmed Âkif Ersoy Müzesi olarak kullanılan Tâceddin Dergâhı'nın, Safahat’ın altıncı kitabı Âsım, “İstiklâl Marşı”, “Süleyman Nazif”, “Bülbül” gibi şiirlerin yazımı sırasında kullanılan önemli bir mekan olduğu bilinmektedir. Okul Müdürümüz Muhammet AKÇA başkanlığındaki gezi kafilemiz daha sonra Ankara'da bulunan çeşitli üniversitelere de ziyarette bulunmuştur. Organizasyonda emeği geçen tüm öğretmen ve idarecilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Ara

Hasankadı iho okumuzu ziyaret etti. Teşekkürler

Ara

Okul tanıtımı kapsamında okulumuzu Kurucaşile ortaokulu ziyaret etti. Teşekkürler

Ara

Bartın Deniz Kuvvetleri Komutanlığında görevli Binbaşı Hayrullah ATAR ve Başçavuş Cihan AKDEMİR okulumuz 11 ve 12. sınıf ogrecilerine tanıtım semineri düzenlendi.

Katılımcılara teşekkür ederiz.

Ara

Okul Tanıtımı Kapsamında Okulumuzu Epciler Orta Okulu ziyaret etti. Teşekkürler.

Ara

Okulumuz adina ezan okuma yarışmasında Regaip Akman 2.olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Okulumuz öğrencilerinden Beraat Yücel Genç Hatipler hutbe yarışmasında il birincisi olmuştur.Öğrencimizi tebrik ediyor başarılarının devamını dileriz..

Ara

Okulumuz da düzenlenen Genç Nidalar Kur'an Okuma Yarışmasında okulumuz 2. oldu.

Tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Ara

Abdipaşa Orta Okulu 8. sınıf öğrencileri okulumuzu ziyaret ettiler.