BARTIN / MERKEZ - Şehit Mustafa Yaman Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

30/11/2023 tarihinde 9b sınıfında bulunan 16 ögrencimizle Bartın il kültür merkezinde Prof. Dr.Mahmut Bozan tarafından sunumu gerçekleştirilen Kudüs Bilinci ve Filistin Meselesi adlı konferansa katılım sağladık.

Başarının adıdır bizim gençlerimiz

Ara

Hendekyanı Orta Okulu 8. Sınıf öğrencileri okulumuzu ziyaret ettiler. Teşekkürler

Ara

Okulumuz Kariyer Günleri kapsamında Sayın Valimiz Dr. Nurtaç ARSLAN ‘ı dinlemeye Bartın Üniversitesinde

Ara

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün organize ettiği Öğrenci-Gaziler buluşması okulumuz konferans salonunda gerçekleşti. Terörle mücadele sırasında yaralanan ve Kıbrıs Barış Harekatı'na katılan gazilerimiz, duygularını ve anılarını öğrencilerimizle paylaştılar. Programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ekm

Cumhuriyetin 100. Yılında Şehit Mustafa Yaman Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak Ömer tepesi açık hava stadyumunda yapılan törenlere çoşku ve heyecanla katılım sağladık..

Ekm

Okulumuz Turnuvada 2. Oldu.

SİBERAY Semineri