BARTIN / MERKEZ - Şehit Mustafa Yaman Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi, mart ayı çalışmaları okulumuzda tamamlanmıştır. Kutadgu Bilig okumaları kapsamında sınıflarda "Anlamını Bul", "Kelime Türetme" ve "Kare Bulmaca" etkinlikleri gerçekleştirilmiştir. Nesne tasarımı yarışması için okulumuz öğrencilerinden Songül GÜNEY’in tasarladığı kanaviçe işlemeli havlu ve Songül CİVELEK’in tasarladığı önlük  “Nesne Tasarımı “yarışması için  İl Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderilmiştir.

Nis

Okulumuz il birincisi olan Beraat YÜCEL adlı öğrencimiz ve öğretmenleri ile Genç hatipler hutbe okuma bölge yarışması (Çorum) için yola koyuldu. Başarılar diliyoruz.

Nis

Bartın Şehit Mustafa Yaman Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje okulumuzun TÜBİTAK 4006 Bilim fuarında siz değerli misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyarız.

Mrt

Tören kapsamında hazırlanan gölge oyunu, şiirler, tiyatro gösterisi ve kahramanlık türkülerinin seslendirildiği koro çalışması dinleyiciler tarafından beğeni ve takdirle karşılandı. Bartın Valisi Dr. Nurtaç ARSLAN ve protokol üyeleri tören sonunda öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ettiler. Şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anmamıza vesile olan bu programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve idaremize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Mrt

Kurtuluş savaşının amacını ve ruhunu, milletimizin bağımsızlık istek ve azmini dile getiren İstiklal Marşı'nın kabulü'nün 103. Yıl dönümü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma günü programı okulumuz konferans salonunda yoğun katılımla yapılmıştır. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzun 9. Sınıf öğrencilerinden 45 kişilik bir grup Çanakkale ziyaretlerinin ardından 8 Mart Cuma günü Osmanlı'nın kurucusu Osman Gazi'yi ve Orhan Gaziemir Türbelerinide ziyaret ettiler.

Rehber eşliğinde gerçekleşen bu ziyarette öğrencilerimiz tarihimiz hakkında önemli bilgilere ulaştılar. Ecdada saygı için alp kıyafetleriyle tutulan saygı nöbetinin değişimini de izleme şansı bulan öğrencilerimiz buradan Bursa'nın kalbi diye nitelendirilen Ulu Camiyi de ziyaret ettiler.

Mrt

Okulumuzun 9. Sınıf öğrencilerinden 45 kişilik bir grup Çanakkale Deniz Zaferi'mizin 109. Yıl dönümünde Çanakkale Şehitler Abidesini, 57. Alay Şehitliği ziyaret ettiler.

Şehitlerimizin ruhuna okunan sure ve duaların ardından 1915 Hilâl-i Ahmer Hastanesi Canlandırma Alanı, Truva Atı ve Aynalı Çarşıyı ziyaret ettiler.

Mrt

Okulumuz rehber öğretmeni tarafından 12. sınıf öğrencilerine zaman yönetimi konusunda seminer verildi.

Mrt

Okulumuz Meslek dersleri öğretmenleri ve öğrencilerimizle birlikte okulumuz süslendi, ramazana hazırlandı. Emeği geçenlere Teşekkür ederiz

Mrt

Okulumuz müdürü Muhammet AKÇA ile felsefe ve edebiyat öğretmenleri Emre ALTINTAŞ , Fatih TAŞDELEN öğretmenlerimiz yurtta kalan öğrencilerimize bir ziyaret gerçekleştirmiştir. Öğrencilerle Hasbihal ederek sorunları dinlenmiş ve çözüm önerileri yurt idaresi ile paylaşılmıştır.

Mrt

Muaythai branşında Türkiye şampiyonu olan öğrencimiz Sena YILDIRIM' ı tebrik ediyoruz, başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Okumuzun mesleki tanıtım kariyer günleri projesi kapsamında hakimlik savcılık ve avukatlık mesleğini tanıtmak üzere Bartın adliyesi hakimlerinden Muharrem UÇAR öğrencilerimizle verilimli bir konferans gerçekleştirilmiştir. Bu etkinlikte emeği geçen başta okul müdürümüz Muhammet AKÇA olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Kızılelma Ortaokulu okulumuzu ziyaret etti. Teşekkürler

Şbt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında  şubat ayı etkinlikleri olarak okulumuzda  Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerinin katkılarıyla  deyim ve atasözü  okumaları kazanımına yönelik anlat bakalım ,drama ile deyim ve ataözü anlatma ,deyim ve atasözü resimleme ve  pano çalışmaları yapılmıştır.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri” projesi kapsamında şubat ayı içinde okulumuzda  “Deyimler ve Atasözleri okumaları ” gerçekleştirdik.Öğrencilerimiz dikkat çekici  pano çalışması hazırlamışlardır. Deyim ve atasözlerimizin  karikatürize edilmiş şekilleri öğrencilerimiz tarafından da ilgiyle karşılanmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.