T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BARTIN / MERKEZ - Şehit Mustafa Yaman Anadolu İmam Hatip Lisesi

Etiket Sonuçları: sehit

Mrt

Tören kapsamında hazırlanan gölge oyunu, şiirler, tiyatro gösterisi ve kahramanlık türkülerinin seslendirildiği koro çalışması dinleyiciler tarafından beğeni ve takdirle karşılandı. Bartın Valisi Dr. Nurtaç ARSLAN ve protokol üyeleri tören sonunda öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ettiler. Şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anmamıza vesile olan bu programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve idaremize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Mrt

Okulumuzun 9. Sınıf öğrencilerinden 45 kişilik bir grup Çanakkale Deniz Zaferi'mizin 109. Yıl dönümünde Çanakkale Şehitler Abidesini, 57. Alay Şehitliği ziyaret ettiler.

Şehitlerimizin ruhuna okunan sure ve duaların ardından 1915 Hilâl-i Ahmer Hastanesi Canlandırma Alanı, Truva Atı ve Aynalı Çarşıyı ziyaret ettiler.

Ock

Irak'ın kuzeyindeki Pençe Kilit Harekatında görevli askerlerimizin bulunduğu üs bölgesine sızmaya çalışan terörist gruplarla girilen çatışmada vatanı için canını feda eden tüm kahraman şehitlerimizin aziz hatıralarını karşı okulumuzda saygı duruşu ve istiklal marşı töreni düzenlendi. Okul Müdürümüz Muhammet Akça'nın açılış konuşması ile başlayan törende tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz şehitlerimize fatihalar okuyup dualar ettiler. Törene katılım sağlayan İl Milli Eğitim Müdürümüz Ramazan Aşcı ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Y. Murat Başkaya'ya teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Mrt

ŞEHİTLERİMİZ İÇİN OKULUMUZDA HATİMLER OKUNDU

 

Ülkemizin milli birlik ve beraberliğinin en güzel örneklerinden olan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve   15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü şehitleri anısına okulumuz 9. ve 10.sınıf öğrencileriyle hatimler okundu, dualar edildi. Bu aziz vatan uğruna canlarını feda eden ve bu vatanı bizlere emanet eden aziz şehitlerimiz anıldı.

Ekm

Şehit Mustafa Yaman.... 

Kaybettiğimiz medeniyeti yeniden inşa etmek, bu millete ve bu ümmete vurulan prangaları söküp atmak için bize bıraktığın şehitlik ve şahitlik  bilinciyle, azimle yolunda yürümeye, gururla ismini taşımaya devam ediyoruz.

 

Seni bizden aldılar, bugün 10 olarak döndük. Yarın 100 olacağız, sonra 1000...

Seni unutmadık, unutmayacağız!

Yolun yolumuz...

May

"Okul Tanıtımı" Kapsamında Ziyaretimize Gelen Kastamonu Şehit Ramazan Akkaya YİBO Okulu Öğrencilerini misafir ettik.

2018 - 2019 - Eğitim-Öğretim yılından itibaren Merkezi Sınavla öğrenci alacak okulumuzu tanımak için il dışından ziyaretimize gelerek misafirimiz olan Kastamonu Şehit Ramazan Akkaya YİBO öğrenci, öğretmen ve idarecilerine teşekkür ederiz. 

" Siz her şeyin en iyisine layıksınız."

Nis

"Sekiz milyonluk İsrail işgalinden Kudüs´ün kurtulması için Ebabil bekleyen kardeşim, Ebabil gelse önce bizi helak eder!" diyebilecek bilince sahip gençlerimizin içinden çağın Selahattinleri çıkacak.

 

Kudüs için ayaktayız.

Ara

Okulumuzda Bilgisayar Destekli Reklam ve Tasarım kursu kapsamında photoshop eğitimlerimiz başladı. Cumartesi günleri düzenlenen eğitimlerimizde grafik tasarımın temelleri ve grafik hazırlama anlatılıyor.  Katkılarından dolayı Bartın Halk Eğitimi Merkezine ve Öğreticimiz Mehmet Asım Özdemir´e okulumuz olarak teşekkür ediyoruz

Kas

Özverili çalışmalarıyla aramızda bulunmalarından keyif aldığımız öğretmenlerimize, günün anlamına uygun süpriz kahvaltı düzenledik.

Kas

Kütüphaneye erişimi kolaylaştırmak, kitap okuma alışkanlığını geliştirmek ve "Okuyan Yediler" gruplarının aylık değerlendirilmeleri için okul kütüphanemiz sürekli açık hale getirilmiştir.

Ekm

Bereketli bir günün ve büyük bir ailenin parçası olmaktan gurur duyduk.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla merkez imam hatip okulları olarak imam hatip camisindeydik. Günümüz dünyasında yaşanan adaletsizliğe, sömürüye ve zulme karşı duracak bir neslin yetişmesi umudu, dışımızı ısıtan güneşten daha fazla içimizi ısıttı. Katkı ve katılım sağlayanlara şükran borçluyuz.

Eyl

Yaklaşık 20 milyon öğrencinin 18.09.2017 Pazartesi günü ders başı yaptığı okullar, değişik açılış etkinlikleri düzenledi.,  

15 Temmuz darbe girişiminden sonra farklı ve özgün bir programla oluşturularak Fen ve Sosyal Bilimler Programı  uygulayan Anadolu İmam Hatip Liselerinin ilimizdeki tek temsilcisi ve aynı zamanda 15 Temmuz Şehidimiz Mustafa Yaman'ın adını taşıyan okulumuz doğal ve sağlıklı beslenmeye dikkat çekmek için okulun ilk iki günü tüm öğrencilere kuru incir, badem,  gün kurusu gibi atıştırmalıklar ikram etti.

Tem

490 TEOG Puanı ve tek tercihle okulumuzu seçen öğrencilerimizden biri: Gül Efşan Duman.

Öğrencimizi tebrik ederek mutlu, huzurlu, keyifli ve başarılı bir dört yıl diliyor, sizi de ayrıcalıklar dünyasına bekliyoruz.

 

"GELECEĞE AÇILAN KAPI"

Tem

475 TEOG puanıyla ilk sıraya okulumuzu yazarak aramıza katılmaya karar veren Dilay Çavuşoğlu´nu tebrik ediyor; huzurlu, keyifli, başarılı ve adım adım hayallerine yaklaşacağı dört yıllık bir birliktelik umuyoruz.

"GELECEĞE AÇILAN KAPI"

Tem

473 TEOG puanıyla ilk sırada okulumuzu tercih eden ve hayatının en önemli evrelerinden birini geçireceği ortama gelmeyi sabırsızlıkla bekleyen birçok öğrencimizden biri: Fatma Beyza Akçan. Kendisini tebrik ediyor, başarılar diliyoruz...

"GELECEĞE AÇILAN KAPI"

Tem

Hendekyanı ortaokulundan mezun 471 TEOG puanıyla ilk tercihini okulumuzdan yana kullanan ve bu heyecanı bizimle paylaşan birçok öğrencimizden biri...  Aynı heyecanı dört yıl sonra üniversite tercihlerinde yaşamak dileği ile öğrencimizi ve ailesini tebrik ediyor, sizi de hem karakter hem kariyer dünyasına bekliyoruz.

"GELECEĞE AÇILAN KAPI"

Tem

Gençlerin zihinlerini iğdiş eden bir yapıya karşı nitelikli nesiller yetiştirmek için çalıştığımız ve direniş meydanında okulumuzu tanıtmak için açtığımız standımızı ziyaret ederek bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar Demir´e ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Tem

Bu imkan, nitelik, özgün program, ortam, kadro ve eğitim kalitesinden haberim yoktu, denmemesi için şehrin her noktasındayız.

Hem Karakter hem kariyer eğitimi için tercihte ilk sıraya yazın, gelecek kaygısı yaşamayın.

Tem

Bir yıllık deneyimin ardından duygu, düşünce ve heyecanlarını bizimle paylaşarak "İlk tercihim neden Şehit Mustafa Yaman Fen ve Sos. Bilimler P. Uygulama Okulu olmalı?" sorusuna cevap bulmamızı sağlayan ve pozitif duruşlarıyla bize sınırsız enerji veren temiz yürekli öğrencilerimize teşekkür ederiz. Sizler her şeyin en güzeline layıksınız...

 

Tem

Kararını ve tercihini kesinleştiren, tek tercih yaparak net bir duruş sergileyen ve ideallerinin peşinde, geleceğin kapısından içeri girmeye karar veren 479 puanlı öğrencimiz Kardelen Neva Arslan´ı tebrik ediyor, sizi de ayrıcalıklar dünyasına bekliyoruz.

Tem

Şehit Mustafa Yaman!

Bize öğrettiğin şehitlik ve şahitlik bilincini baş tacımız ederek hem ahlaklı, kişilikli, kendi medeniyet değerleriyle barışık hem de en üst seviyede akademik başarıya sahip bir nesil yetiştirmek için çalışıyoruz.

Yolun yolumuz...

Tem

"Geleceğe Açılan Kapı"

"Tercihte İlk Sıraya Yazın, Gelecek Kaygısı Yaşamayın!"

Tem

Şehitlik ve şahitlik bilincine sahip, ait olduğu medeniyetin değerlerine vakıf, adaletsizliğe, sömürüye, çürümüşlüğe ve ahlaki çöküntüye karşı yeni bir medeniyet kurma hayali ve idealiyle hayatın ve dünyanın gerçeklerinin farkında olan bir nesil yetiştirmek için inancımız da imkanlarımız da tam.

Bu kapı; hayali olan, ideali olan gençlerimizle özlediğimiz yeni medeniyeti birlikte kuracağımız "GELECEĞE AÇILAN KAPI"

 

En iyiye talip olanların kapısı...

 

Tercihte ilk sıraya yazın, gelecek kaygısı yaşamayın!

Tem

Okulumuza adını veren 15 Temmuz Şehidimizin ailesi ziyaretimize gelerek bizi onurlandırdılar.

Mustafa Yaman, hainlerin görev yaptığı yere attığı bomba sonucu şehit edilmişti.

 Bu okul; en üst düzey teknolojiyi üreten, sahip olduğu medeniyetin değerlerini yaşatmak için çalışan, ülkesini en iyi şekilde temsil edecek ,sahip olduğu gücü mazlumları korumak için kullanacak ve asla kendi halkına silah doğrultmayacak, ahlaklı, namuslu, dürüst ve akademik anlamda üst düzey başarıya sahip bir neslin okulu olacak.

Haz

Okulumuza adı verilen 15 Temmuz Şehitlerinden Bartınlı Şehit Mustafa Yaman´ın ailesine bayram ziyaretinde bulunduk.

May

Birlikte Kardeşliğe Projesi kapsamında okulumuz Şanlıurfa´ya gitti.Bu proje sayesinde bir ömür faydalanabileceğimiz birikimler elde ettik. Bölge insanını, kültürünü ve coğrafyasını tanıdık. Gördük ki biz zengin, güçlü, kadim bir medeniyete ait güçlü bir aileyiz. Bize bu duyguları yaşatan ev sahiplerimize, bu imkanı sağlayan Şanlıurfa ve Bartın valiliği ile il milli eğitim müdürlüklerine teşekkür ediyoruz.

Nis

Bartın Şehit Mustafa Yaman Fen ve Sosyal Bilimler Anadolu İmam Hatip Proje Okulu  Öğrencileri Türk Dili ve Edebiyatı Dersi Uygulama Sınavında hünerlerini "Şiir Dinletisi" sunumu yaparak gösterdiler.

Nis

Bartın ilinin proje okulu olan Şehit Mustafa Yaman Fen ve Sosyal Bilimler Anadolu İmam Hatip Lisesi projelerine hız kesmeden devam ediyor.

Nis

Bizde, güzel olan her şey takdiri ve ödülü hak eder, hayat sahnesinde de  Başarı Belgeleriniz elinizde daim olsun...

Nis

Akif´in ölümünün 80. yılı anma programında, Asım´´ın nesli olma yolunda ilerleyen gençlerimizi temsilen "Bülbül" şiirini okuyan okulumuz öğrencisi Hande Kaçar´ı tebrik ediyoruz.

Nis

Karlı ve soğuk bir kış günü, ilgi ve destekleriyle  geleceğimizin mimarı öğrencilerimizin içini ısıtıp yüzlerini güldürdükleri için kendilerine çok teşekkür ederiz.

Nis

Okul aile birliği ve veli toplantımızı gerçekleştirdik. Yoğun katılımlarından dolayı velilerimize, ilgilerinden dolayı Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar DEMİR ve müdür yardımcımız Sayın İsa KIRAL´a teşekkür eder, okul aile birliği yönetimine seçilen Sayın Ramazan ÇELİKER, Sayın Uğur AYSAN, Sayın Ahmet HIZARCI, ve Sayın Zekeriya DAL´ a görevlerinde başarılar dileriz. 

Velilerimizin yoğun ilgisi gösterdi ki biz artık geleceğe inanan ve umutla bakan büyük bir aileyiz.

Nis

Camiler Haftası dolayısıyla bize ev sahipliği yapan ve öğrencilerimize çok değerli mesajlar veren müftülük yetkililerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Nis

Camiler Haftası vesilesiyle okulumuzu ziyaret ederek bizi onurlandıran BARTIN Müftülüğüne ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür eder,  çalışmalarında başarılar dileriz.

Nis

Okulumuza adını veren Şehidimizin ailesi, ziyaretimize gelerek desteklerini sundular. Desteklerinden dolayı saygı değer ailemize şükranlarımızı sunuyor, şehidimizin ideallerine ilelebet sahip çıkacağımızı beyan ediyoruz:

Şehit Mustafa Yaman, Yolun yolumuzdur...